USB devices

DS4700 RDAC DRIVER

AeroWB Enthusiast 66 Members posts. I would be interested in taking a look at your document that you put together to see if I’ve missed something, but pretty sure I followed all the steps in all of the readme’s. Upvote if you also have this question or find it interesting. I tested on XenServer 6. We got the RDAC going and when we boot the MPP kernel the “LUN bouncing” stopped, but am worried about the kernel patching issues also, but are hoping to get the cluster working in the meantime. We have a DS

Uploader: Malakora
Date Added: 9 August 2011
File Size: 70.27 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 5716
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

We are using linux nssmu, and when we pick Initialize it only takes the 20 Mb SBD space and puts a 16 kb yes, kilobyte! Novell vs4700 currently looking at the latest batch of log files and going to provide a recommendation, so may end up ditching RDAC. If working fine, is there any reason to get RDAC working again?

But the product type “” ist already in multipath. Share this post Link to post. From what you say, ditching RDAC might be a better option. Is there anything special i need to know for adding the storwize to the existing pool?

  ECM2001 6.3 AVEC 10.000 DRIVER

Most critical hotfixes and driver updates were made. Ouups, soory was not a question for me, forgot my multipath. Originally Posted by ACoutts. It would be good to find out from IBM. When both paths to the ds4070 are enabled, we have a very unreliable cluster. Any info on this?

Please sign in to comment You will be able to leave a comment after signing in Sign In Now. The time now is Home Skip to Content Micro Focus. I don’t have the last firmware on the DS v It won’t make it shareable either. Log in to reply. We are using a DS which has native support in multipath tools run multipath -t. Results 1 to 10 of If we re-zone the SAN fabric so that each host only has one path to the storage, then everything works fine, xs4700 makes me think it’s a config issue somwhere between the hardware storage or HBAQLogic driver or RDAC driver.

IBM DS and RDAC

To get things stable, we have had to re-zone the fabric so that we only have one path. We have a DS The failover works fine, if I put a controller offline the device is still reachable from the other path.

  LENOVO T400 PCI SIMPLE COMMUNICATIONS CONTROLLER DRIVER

We are working on a fix.

Posted December 7, We are booting the correct image as I updated the menu. It prioritized the IO traffic so it ss4700 stay on the preferred path. Are you using the native multipath tools?

IBM DS4700 and RDAC

Took a few minutes to work it out! Page 1 of 2 1 2 Last Jump to page: Thanks in advance Maurizio.

Check that the driver is working. I already checked the HCL. We initially tried the multipath tools with no success, however at the time we had AVT enabled on the storage and haven’t tried it again since disabling AVT.